Diensten

Behalve voor een huisstijl of logo, kunt u bij Styline Design natuurlijk ook terecht voor restyling en alles wat in het verlengde ligt van uw promotionele activiteiten; opmaak van advertenties, het vormgeven van folders en brochures, boeken en catalogi, ontwerp van display’s, websites, nieuwsbrieven, belettering en verpakkingen. Ook voor drukwerkbegeleiding, beeldbewerking en huisstijlbewaking bent u hier aan het juiste adres.

Bedrijven die hun DTP werkzaamheden (tijdelijk) willen uitbesteden ben ik graag van dienst. Of u nu de voorkeur geeft aan in-house ondersteuning, of ondersteuning op afstand.

One-stop-shopping

Styline Design werkt intensief samen met verschillende creatieve en deskundige professionals op het gebied van drukwerk, tekstschrijven, fotografie en websitebouw. Door deze samenwerking wordt u een compleet pakket van diensten aangeboden dat voldoet aan al uw wensen en u ontvangt bovendien slechts één factuur.

Handelsmerk

Ik zie het als een uitdaging om mijn klant elke keer het maximale te geven, ongeacht de grootte van het budget. Ook met een beperkt budget, wat extra creativiteit en flexibiliteit, is een mooi resultaat te bereiken. Van die werkwijze heb ik mijn handelsmerk gemaakt.
Twitter LinkedIn
Handige tools voor vormgeving, kijk eens op www.designerstoolbox.com
“Een stijlontwerp is niet zomaar een merk, een slogan of een makkelijk te onthouden beeld.

Het is een uitermate  zorgvuldig vormgegeven persoonlijkheids- profiel van een individu, instelling, bedrijf, product of dienst.”

(Daniel J. Boorstin)