Knippen en plakken

”Als kind al was ik iedere vrije minuut met lay-outs bezig, altijd op zoek naar de vorm. Toen heette dat nog ‘knippen en plakken’, ‘fröbelen’ zei mijn vader, Ook nu creëer ik uit het samenspel van woorden en beelden een vorm, een geheel. Dat doe ik met één doel: uw boodschap moet optimaal gecommuniceerd worden en maximaal effect hebben.”

“Ik kan me goed inleven in de klant en zijn doelgroep, ben betrokken, betrouwbaar, en werk efficiënt en accuraat. Ik ben de externe medewerker waar u altijd een beroep op kunt doen.”

“Na veel ervaring te hebben opgedaan in diverse bureau’s en grafische bedrijven ben ik in 2009 zelfstandig ondernemer geworden, een zelfstandige denktank die bruist van ideeën. Ideeën die ik met ú wil delen.“

Voortdurend in ontwikkeling

“Door nauwe contacten met vakgenoten en leveranciers, blijf ik op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen, en de kansen die deze ontwikkelingen mijn klanten kunnen bieden. Door mijn horizon steeds te verbreden, kan ik mijn klant steeds het beste geven. Zowel van mezelf, als van de nieuwste mogelijkheden.”

Twitter LinkedIn
Handige tools voor vormgeving, kijk eens op www.designerstoolbox.com
“Een stijlontwerp is niet zomaar een merk, een slogan of een makkelijk te onthouden beeld.

Het is een uitermate  zorgvuldig vormgegeven persoonlijkheids- profiel van een individu, instelling, bedrijf, product of dienst.”

(Daniel J. Boorstin)